2017. febr. 28.

Turbózd fel magad, indul a futószezon!



Kétség kívül nyakunkon a tavaszi futószezon. Ha az újévi fogadalmaddal ellentétben még mindig nem mentél el futni, vagy csak fel akarod turbózni magad, akkor itt a tökéletes alkalom. Ehhez azonban sosem árt egy kis motiváció és a jó társaság.




Egy új futó könnyen magányosnak érezheti magát egy-egy futás alkalmával, ami akár motivációvesztéshez is vezethet. Ennek kiküszöbölésére szerencsére itthon is egyre elterjedtebb a közösségi futás. Ha kezdő, vagy motivációhiánnyal küszködő futó vagy, érdemes felkeresned közösségi futó klubokat – mint például a Playmax Futóklub –, aminek segítségével segítőkész, motiváló és jófej futókkal, és persze profi edzőkkel találkozhatsz! Nem kell egyedül érezned magad futás közben, csatlakozz hozzánk és érd el gyorsabban kitűzött céljaid! ;)


Nem vagy egyedül!

Azzal, hogy felvetted a futócipőd és elindultál futni, ha észre sem vetted, de egy közösség részese lettél. Egy több ezer fős közösségé, akik minden reggel, délután vagy este elindulnak és kilométereket futnak. Emellett ugyanúgy, mint bárki más, szeretik jól érezni magukat és imádják a hobbijukat. A közösségi futásnak köszönhetően ezek az emberek sokkal könnyebben találkozhatnak, és együtt hódolhatnak a szenvedélyüknek.


Túl lassú vagyok?!
Egyszer mindenki az volt. Azonban a legtöbb veterán futó szereti átadni, amit az évek alatt tanult. Ha mindent jól akarsz csinálni, el akarod kerülni a sérüléseket, tartósan súlyt leadni vagy egyszerűen csak formában maradni, ők szívesen segítenek anélkül, hogy kinéznének, mivel nemrég még ők is a te cipődben jártak. Ráadásul minden napra találhatsz több lehetőséget is, amik közül kiválaszthatod a szintednek és edzéstervednek legmegfelelőbbet. Playmax futóklubunk edzőjének oldalán is sok fontos dologról olvashatsz ITT.


Nem csak hobbi, hanem Te magad
Egy idő után csak azt veszed észre, hogy nem csak egy hobbi lesz a futás, hanem a részed, amit semmi pénzért sem hagynál el. Ebben nagy szerepet játszanak a futótársak segítségei, tanácsai, személyük és az, hogy eddigre már Te is rájössz, nem vagy és többé nem is leszel egyedül.





Szólj hozzá!